Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Avantajları Nelerdir? - Sigorta Hakimi
  • 17 Mayıs 2024

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, bütçenize uygun primlerle anlaşmalı sağlık kurumlarında sağlık hizmetlerinden faydalanmanızı sağlar. SGK ile anlaşmalı özel hastanelerde muayene, tetkik ve tedavi giderleriniz için fark ücreti ödemeden güvence altında olabilirsiniz.

Kimler Yararlanabilir?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı, 65 yaşından küçük ve SGK – Genel Sağlık Sigortası hak sahibi olan tüm sigortalı adaylarımız ilk kez satın alabilirler. Ayrıca, 0-17 yaş aralığındaki (17 dahil) çocuklar da ebeveynleri olmadan ek prim uygulanarak tek başlarına sigortalanabilirler.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?

  • Yatışlı Tedavi Teminatları: Ameliyat, oda-yemek-refakatçi, yoğun bakım, küçük müdahale, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz
  • Yatışsız Tedavi Teminatları: Doktor muayenesi, tanı giderleri, tahliller, fizik tedavi
  • Diğer Teminatlar: Evde bakım, suni uzuv, yardımcı tıbbi malzemeler, diş hizmeti paketi, acil ambulans, check-up
  • Ek Primle Alınabilecek Teminatlar: Doğum teminatı, tüp bebek tedavisi, deprem, ferdi kaza

Not: Poliçelerin teminat tutarlarını ve karşılaştırma oranlarını kontrol etmeyi unutmayınız.

Anlaşmalı Sağlık Kurumlarının Listesine Nereden Ulaşabilirim?

Poliçeniz hangi sigorta firmasından hazırlandıysa, o firmanın web sitesi üzerinden güncel anlaşmalı sağlık kurumlarının listesine ulaşabilirsiniz.

Eğer sağlık sigortanızı tam kapsamlı hale getirmek ve özel hastanelerden fark ücreti ödemeden yararlanmak istiyorsanız, size en uygun tamamlayıcı sağlık sigortasını bulmak için Sigorta Hakimi sigorta uzmanları ile görüşün.

Teklif Al

    Sigorta Teklifi Al